Újra a DUNA szervezi az Év Sportolója Gálát!

Újra a DUNA szervezi az Év Sportolója Gálát!

A lebonyolítást a rendezési jog értékesítésének korábbi gyakorlata után a maga kezébe vette a sportújságíró szövetség. A rendezvényszervezői feladatokkal a DUNA Incentives, Training & Events  céget bízta meg, amelynek egyik tulajdonosa az Év Csapata tagjaként a korábbi gálákon összesen öt alkalommal díjazott Kiss Gergely.

A tavalyi nagy sikerű, 58. Az Év Sportolója Gála után idén újra, a DUNA szervezheti meg a bajnokok bajnokait díjazó, lélegzetelállító rendezvényt. Mi több, szerződés értelmében 2019-ig biztosan cégünk rendezheti meg az MSÚSZ megbízásában a gálát!

15591529_1657805524234257_6970915335066981465_o A 2016-os M4 Sport – Az Év Sportolója Gála kreatív vezetőjének az MSÚSZ Szabó Lászlót, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökét, a Nemzeti Színház kommunikációs vezetőjét kérte fel. A gálával kapcsolatos legfontosabb döntések meghozatalával az MSÚSZ elnöksége a szervezőbizottságot bízta meg, amelynek tagjai: dr. Csisztu Zsuzsa (MSÚSZ), Balogh Gabriella (MLSZ), Lakatos Lóránt, Kiss Gergely (DUNA Incentives, Training & Events), Kovács Kokó István (az Év Sportolója két alkalommal), Magyar Zoltán sportmenedzser, Őri B. Péter (MSÚSZ), Kulcsár András (MTVA),  Szabó László (Nemzeti Színház), valamint Szöllősi György, a szervezőbizottság, egyben az MSÚSZ elnöke.

A különböző kategóriákban az MSÚSZ elnöksége tízes toplistát állapít meg, s a tagok a tíz közül az általuk legjobb háromnak gondolt jelöltre szavazhatnak. A szavazás dobogósait (sorrend nélkül) a január 5-én tartandó sajtótájékoztató keretében jelentik be a szervezők, s minden kategóriából az első három helyezett lesz hivatalos a díjátadó gálára, a Nemzeti Színházba január 12-én este. A gála megrendezésében tanácsadóként a Nemzeti Színház igazgatója, Vidnyánszky Attila is közreműködik.