Krea©tív

 • Budapest City Survival – a városi túlélőtúra

  Szeretnéd megismerni Budapestet? Szeretnéd megismerni fővárosunkat egy egyedülálló, interaktív játékon keresztül? Szeretnél igazi élményeket és tapasztalatokat gyűjteni Budapestről? Akkor Budapest City Survival programunkat Neked találták ki! Összetett, kalandos, izgalmas és mozgalmas, de mindeközben érdekes és kihívásokkal teli feladatokkal tűzdelt programunk különleges élmény minden résztvevő számára, a legkisebbtől a legnagyobb csoportokig!
 • A csempész út

  Bátor holland fényképészek a hidegháború idején elhatározták, hogy dokumentálják a keleti blokk életét, ahol nem szabadott mindent, mint Nyugaton… Légy te is csempész egy napra, és fedezd fel a titkos csempész utat kelet és nyugat között! Érezd át a Börzsöny feszültségét, és óvakodj a helyi hatóságoktól!
 • Rodeo adventure – A rodeó kaland

  Felejthetetlen élmény, amellyel nem minden nap találkozik az ember! A 20 élhektáron elterülő gyirmóti RODEO Ranch-en garantáltan legextrémebb kihívásokkal és élményekkel gazdagodhatsz! A Győrtől 6 kilométerre fekvő Gyirmóton várja vendégeit egy, a természet alakította multifunkcionális komplexum, ahol valóban egyedülálló tapasztalatokkal gazdagodhatsz. A legizgalmasabbtól a legextrémebb szabadidős programokig itt mindent megtalálhatsz, és próbára teheted magad! A DUNA és a RODEO csapata minden segítséget megad ehhez!
 • Attila ellopott naplója

  Buda nevének eredetére kétféle magyarázat létezik, az egyik szerint Attila testvére, Bléda nevéből származik, a másik szerint a szláv voda, víz szóból ered. Bléda temette el Testvére naplóját a Budai-hegyekben egy kis fadobozban, amelyen Attila neve állt, magyar rovásírással. Ez majdnem 800 évvel azelőtt történt, hogy a Budai vár építésébe fogtak. A munkálatok során találtak rá a kivételes örökségre. A magyar erőd vékony falai közé rejtették, itt őrizték hosszú századokon át. A török uralom idején erdőink, az úgy nevezett betyárok kicsempészték, hogy az utókor számára megmentsék.
 • Search for the sword of Attila – Attila kardja

  Together Everyone Achieves More – együtt többre képes a csapat. Együtt a csapatoddal még Attila elveszett(nek hitt) kardját is megtalálhatjátok! Az izgalmas kalandtúra meglepetésekkel, feladatokkal és kihívásokkal vár, közben pedig a csapatok megtalálhatják a mágikus, legendás kardot! Aktív és kreatív feladatok teszik izgalmassá a csapat kalandjait, a két napos program keretein belül.
 • Retro robogó

  “Aki a világ fölötti uralmat meg akarja szerezni, annak el kell foglalnia a Föld szívét. Aki elfoglalta a Föld szívét, az birtokba vette Európát. Aki birtokba vette Európát, az ura az egész világnak.” – Murád szultán kijelentette, hogy aki elfoglalja Magyarországot, az ura az egész világnak. Foglald el Magyarországot robogóval, és ismerd meg hazánk legszebb tájait egy izgalmas vándorút közben!
 • Magic Circus

  Perspektivitás, energia, kreativitás és a sikeres együttműködés nem csupán fontos alapjait képezik egy csapatnak, hanem annak további működésére is hatással vannak. A Magic Circus egy lélegzetelállító program tele különlegesebbnél különlegesebb kulináris élményekkel és elképesztő produkciókkal!
 • Bling bling party

  Mindenki vágyik egy kicsit arra, hogy megtapasztalja a csillogást, a fényűzést és a sztárok életét. Limuzinok, autó különlegességek, pompa és izgalmas feladatok, hiszen a gazdagság sem jön magától! A feladatok megoldása közben a résztvevők megküzdenek a luxusért, majd következhet a megérdemelt exkluzív szórakozás…
 • Balaton Retro

  Szeretnénk meghívni a csapatot egy különleges balatoni csapatépítő programra, amely április és október között tervezhető. Olyan eseményre, amelyben a kaland, szórakozás és csapatépítés balatoni retro témában van tálalva. Készüljön fel egy rendkívüli pihenésre, ahol változatos és izgalmas programokkal várjuk résztvevőinket, a magyar tengernél, a Balatonon!