Ösztönző programok

 • Barcelona, tengerpart, foci

  A Barcelona városi “túlélő” programmal összekötött ösztönző program, amely különböző helyszíneken zajlik: a Paseo de Gracián, a Virgpiacon, The Ramblas Sugárúton, a Gastronomic Aulában, és a Gótikus és Ribera negyedben, míg végül eljutunk a Barceloneta tengerpartra. Közlekedés metróval a Paseo de Graciatól a Plaza Catalunyáig, és bicikliúton a Colon szobortól a tengerpartig, ahol mindenki találkozik majd és együtt megoldja az utolsó kihívási feladatot.
 • Crazy Amsterdam

  A világ egyik legnagyszerűbb városa. Európa egyik legromantikusabb és legszebb helye csatornákkal, világhíres múzeumokkal és történelmi jelentőségű látnivalókkal. Amszterdam a tolerancia és sokszínűség városa. A nagyvárosok összes pozitívumával rendelkezik: kultúra, történelem, szórakozás valamint változatos és kiváló közlekedési viszonyok.
 • Voltt fesztivál & városnézés Amszterdamban

  Egy új, izgalmas formája Amszterdam felfedezésének – Solex túra! De Hollandiában sem telik el nyár túlfűtött bulik nélkül, sőt elektronikus fesztiválok sokasága várja a szórakozni vágyókat…még ha a VOLTT fesztivál nem is egy tipikus dubstep zűrzavar, az egy napos fesztivált nem érdemes kihagyni!
 • Rafting Szlovéniában

  A Júliai-Alpok-ban található “Triglav National Park” Európa egyik legszebb nemzeti parkja. A Júliai-Alpok-ból előtörő Soča változatos medrével és kristálytiszta vizével Európa egyik legkedveltebb vadvízi paradicsoma, ahol mindenki talál a tudásának, felkészültségének, kalandvágyának megfelelő erősségű folyószakaszt. A térség számos további programlehetőséget kínál a sportot, kihívást kedvelők számára. A hegyek között fekszik Boveč, a térség idegenforgalmi központja.
 • Skót felföldi kalandok

  Skócia az Egyesült Királyság második legnagyobb országrésze, a Brit-sziget északi harmadát foglalja el. Lenyűgöző ösztönző program Skócia kopár hegyvidékein, egy kihívásokkal teli környezetben. A program egy passzív és egy aktív részből épült fel, ahol olyan személyiségjegyek kerültek előtérbe, mint kreativitás, kezdeményezés, önállóság, konfliktuskezelés. Ezen kívül felejthetetlen élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodhatnak résztvevőink.
 • A kommandós kaland

  Azt mondják, egy orosz kommandó csoport egy titkos nyugati hadművelethez gyakorlatozik a Bajhoz közeli erdőkben. Két nappal ezelőtt néhány kiránduló egyenruhába öltözött, lőgyakorlatot végző gyanús alakokat vélt felfedezni csupán két kilométerre innen! Ha mindez igaz, komoly veszély fenyegeti Magyarország szuverenitását! Az orosz nagykövet tagadja a titkos egység jelenlétét. Résztvevőink feladata kideríteni a híresztelések valóságát, és ha igaznak bizonyulnak, azonosítani a titkos csoportot!
 • Holland vízi világ

  Hollandia az egyik alkotó eleme a Holland Királyságnak, mely 12 provinciából áll Nyugat-Európában és három szigetből a Karib szigeteken. A legtöbb területetét tengerszint alatt ember alkotta, melynek okán széles körben rosszul irányított tőzegkiemelkedések keletkeztek így csökkentve magasságát több méterrel a földfelszín alá. A még elárasztott területeken a tőzegkiemelkedés tovább folytatódott gyep kotrással. A nagy belvízi területeket védettnek nyilvánították és bonyolult csatornahálózatokat építettek, melyek részei a gátak, csatornák és szivattyútelepek. Ezzel helyreállítva az ország tengeri területeinek közel 17%-át. Hollandia nagyrészét Európa három nagy folyójának torkolata alkotja, melyek a Rajna–Meuse–Scheldt delta.
 • Hollistic Wellness Weekend

  Holisztika- A test, a lélek és az elme harmóniája. Gyógykezelés, Wellness… kettő az egyben. A CARAMEL egy teljesen új hotel egy teljesen új elgondolással. Barátságos, kellemes, egy sor különleges testi & lelki szolgáltatással közép európában, sugárzó egyensúllyal és természetes törödéssel párosítva.