Tréningek

 • Interkulturális tréning

  Magyarországon élni és dolgozni… mit várjunk, mire készüljünk? A kurzus során azoknak a nem magyar állampolgároknak és családjaiknak nyújtunk segítséget Magyarország és annak kultúrájának megismerésében, akik tervezik, hogy hazánkba költöznek, vagy nemrégen költöztek ide és itt tartózkodásukat hosszabb időre tervezik.
 • Vezetői expedíció

  A DUNA által kifejlesztett dinamikus menedzsmenttréningje egy expedíció keretein belül valósul meg, mely egy gyönyörű, természetes környezetben biztosít lehetőséget az önismeretre. A program célja, hogy személyiségfejlődést és építő konfrontálódást hozzon létre a résztvevők között.
 • Tréningtáborok külföldön

  Minden sikeres szezon jól szervezett tréninggel és felkészüléssel kezdődik a tél és/vagy a nyár folyamán. Hogy a legjobb sportkondíciókat biztosítsuk, minden szempontból felkészültnek kell lennünk. Mi arra törekszünk, hogy megkönnyítsük a csapatok dolgát és személyre szabott, specifikus tréningszolgáltatást nyújtsunk. Elsősorban futball, kézilabda és vízilabda edzőtáborokra specializálódtunk, de bármilyen sportág csapatának szervezünk táborokat igény szerint.
 • Telki Tréningtábor Budapest közelében

  A tábor helyszíneként ajánljuk hazánk legszínvonalasabb edzőcentrumát: a Globall Football parkot Telkiben, amely 2009 májusában nyitotta meg kapuit. A Globall Football Park & Sporthotel a magyar nemzeti futballválogatott tréningközpontja. Egyedülálló sportszolgáltatásokkal ellátott edzőtáborozási lehetőséget kínálunk a sportkomplexummal egybeépített négycsillagos szállodában; UEFA standard méretű gondosan karbantartott füves pályákkal. Szívesen állunk rendelkezésre egyéb kiegészítő programokkal is: vendégtréner, jubileumi mérkőzések, barátságos meccsek.
 • Halászi Tréningtábor Nyugat-Magyarország

  Egy izgalmas kalandra hívjuk a csapatot a Szigetközbe, az ún. magyarországi Duna-delta árterületén. Egy igazi paradicsom az outdoor tevékenységek számára a Duna számtalan kis szigete között. A terület 375 km2 kiterjedésű, a Mosoni-Duna-ág és az Öreg-Duna-ág között található, Magyarország talán legszebb természeti és földrajzi látnivalóival ötvözve. Helyszín Lipót. Az Orchidea Hotel**** és a komplexum egészét a szálloda, termálfürdő, wellness központ, étterem, bár, borospince adja, illetve saját futballpályával is rendelkezik, amelyet télen a termálvíz fűt.