Workshopok

 • Golf experience – a golfoktatás

  Budapest szélén, a belvárostól 7 km-re, hegyes-dombos területen találjuk a Petneházy Clubhotelt. Tökéletes helyszín a Golf Experience-re! Kezdődhet a “Golf Clinic”, egy igazi golfoktatás. A program első felében a technika és a tanulás állt a középpontban, majd egy rövid szünet után egy kis golf verseny következett. A vidám verseny nyertesei témába illő ajándékkal lehetnek gazdagabbak!
 • Single Malt Experience – A whisky workshop

  Mi a whisky? A whisky szó, amelyet az Egyesült Államokban és Írországban whiskey-ként jegyeznek, UISGE BEATHA = THE WATER OF LIFE = AZ ÉLET VÍZE kifejezésből származik. A “Single Malt Experience” egy interaktív utazás a Skót Felföldtől egészen a tengerpartig az illatok, ízek és “utóíz”-ek világában. A hat híres skót whisky-vidék legfinomabb maláta whisky-eivel találkozhattunk.
 • Painting workshop

  Találd meg a Benned rejlő művészt! Szórakozz és pihenj egyszerre! Szokatlan, nem mindennapi csapatépítés és csapat élmény. Kucsora Márta oktató bevezeti a résztvevőket az olajfestészet rejtelmeibe a nagyszerű budapestartfactory műteremben!
 • Magyar gasztronómiai workshop

  A magyar gasztronómia hagyományai egészen őseinkig nyúlnak vissza, akik Ázsia sztyeppéin legeltették nyájukat. A nomád törzsek egyes szokásai még ma is megfigyelhetők konyhánkban. A magyar konyhát a Kárpát-medencében való letelepedést megelőzően és követően egyaránt erősen befolyásolták a környező népek hatásai: tatárok, törökök, germánok, olaszok stb. Azonban ezek a hatások mindig átalakultak valami igazán magyarossá.