Kétnapos MSÚSZ kongresszus Győrben

Kétnapos MSÚSZ kongresszus Győrben

A DUNA és az MSÚSZ immáron több éves együttműködésének újabb állomása Győr volt, ahol a kétnapos Sportújságíró-kongresszus szervezésében működött közre a DUNA csapat.

A kongresszus és megismétel közgyűlés helyszínét idén a győri városháza adta, ahol színvonalas előadásokat, illetve szakmai prezentációkat hallhattak a határon innen, és határon túlról érkező sajtósok. Többek között megtisztelte jelenlétével az eseményt Kulcsár Krisztián, a MOB frissen megválasztott elnöke, de előadást tartott Szabó László, a Paralimpiai Bizottság elnöke, a szintén a DUNA szervezésében évről évre egyre sikeresebb Év Sportolója Gála kreatív producere is.

Szabó László munkáját, a Gála főszervezője és az MSÚSZ elnöke, Szöllősi György és Lakatos Lóránt Imre, a DUNA Events tulajdonosa az “Év legjobb kreatív producere” különdíjjal ismerte el.

A hivatalos program hétfőn a győri EYOF helyszínek bejárásával és a Gyirmót FC Győr stadionjának megtekintésével folytatódott, majd egy igazi magyaros vacsorával zárult, a gyirmóti klub vezetőinek vendégeként.

Kedden kötetlen csapatépítő sportprogramokkal, bowling bajnoksággal és Horfer foci kupával indult a nap, majd az ETO FC Győr vendégeiként ebéd, és a legtöbb BL meccsen játszó magyar játékos, az ETO klubmenedzsere, Korsós György prezentációja következett.

A hivatalos program a “mágus”, Verebes József emléktáblájának megkoszorúzásával ért véget, majd az elnökség tagjai, valamint az érdeklődők megtekintették a Győri Audi ETO csarnokát és a “Győriek az olimpiákon” c. kiállítást, végül ellátogattak a győri Kisalföld napilap szerkesztőségébe is.

 

Fotó: MSÚSZ/Róth/Mravik/Kristóf