• Budapest City Survival – a városi túlélőtúra

  Szeretnéd megismerni Budapestet? Szeretnéd megismerni fővárosunkat egy egyedülálló, interaktív játékon keresztül? Szeretnél igazi élményeket és tapasztalatokat gyűjteni Budapestről? Akkor Budapest City Survival programunkat Neked találták ki! Összetett, kalandos, izgalmas és mozgalmas, de mindeközben érdekes és kihívásokkal teli feladatokkal tűzdelt programunk különleges élmény minden résztvevő számára, a legkisebbtől a legnagyobb csoportokig!
 • A csempész út

  Bátor holland fényképészek a hidegháború idején elhatározták, hogy dokumentálják a keleti blokk életét, ahol nem szabadott mindent, mint Nyugaton… Légy te is csempész egy napra, és fedezd fel a titkos csempész utat kelet és nyugat között! Érezd át a Börzsöny feszültségét, és óvakodj a helyi hatóságoktól!
 • Barcelona, tengerpart, foci

  A Barcelona városi “túlélő” programmal összekötött ösztönző program, amely különböző helyszíneken zajlik: a Paseo de Gracián, a Virgpiacon, The Ramblas Sugárúton, a Gastronomic Aulában, és a Gótikus és Ribera negyedben, míg végül eljutunk a Barceloneta tengerpartra. Közlekedés metróval a Paseo de Graciatól a Plaza Catalunyáig, és bicikliúton a Colon szobortól a tengerpartig, ahol mindenki találkozik majd és együtt megoldja az utolsó kihívási feladatot.
 • Rodeo adventure – A rodeó kaland

  Felejthetetlen élmény, amellyel nem minden nap találkozik az ember! A 20 élhektáron elterülő gyirmóti RODEO Ranch-en garantáltan legextrémebb kihívásokkal és élményekkel gazdagodhatsz! A Győrtől 6 kilométerre fekvő Gyirmóton várja vendégeit egy, a természet alakította multifunkcionális komplexum, ahol valóban egyedülálló tapasztalatokkal gazdagodhatsz. A legizgalmasabbtól a legextrémebb szabadidős programokig itt mindent megtalálhatsz, és próbára teheted magad! A DUNA és a RODEO csapata minden segítséget megad ehhez!
 • Attila ellopott naplója

  Buda nevének eredetére kétféle magyarázat létezik, az egyik szerint Attila testvére, Bléda nevéből származik, a másik szerint a szláv voda, víz szóból ered. Bléda temette el Testvére naplóját a Budai-hegyekben egy kis fadobozban, amelyen Attila neve állt, magyar rovásírással. Ez majdnem 800 évvel azelőtt történt, hogy a Budai vár építésébe fogtak. A munkálatok során találtak rá a kivételes örökségre. A magyar erőd vékony falai közé rejtették, itt őrizték hosszú századokon át. A török uralom idején erdőink, az úgy nevezett betyárok kicsempészték, hogy az utókor számára megmentsék.
 • Search for the sword of Attila – Attila kardja

  Together Everyone Achieves More – együtt többre képes a csapat. Együtt a csapatoddal még Attila elveszett(nek hitt) kardját is megtalálhatjátok! Az izgalmas kalandtúra meglepetésekkel, feladatokkal és kihívásokkal vár, közben pedig a csapatok megtalálhatják a mágikus, legendás kardot! Aktív és kreatív feladatok teszik izgalmassá a csapat kalandjait, a két napos program keretein belül.
 • Interkulturális tréning

  Magyarországon élni és dolgozni… mit várjunk, mire készüljünk? A kurzus során azoknak a nem magyar állampolgároknak és családjaiknak nyújtunk segítséget Magyarország és annak kultúrájának megismerésében, akik tervezik, hogy hazánkba költöznek, vagy nemrégen költöztek ide és itt tartózkodásukat hosszabb időre tervezik.
 • Crazy Amsterdam

  A világ egyik legnagyszerűbb városa. Európa egyik legromantikusabb és legszebb helye csatornákkal, világhíres múzeumokkal és történelmi jelentőségű látnivalókkal. Amszterdam a tolerancia és sokszínűség városa. A nagyvárosok összes pozitívumával rendelkezik: kultúra, történelem, szórakozás valamint változatos és kiváló közlekedési viszonyok.
 • Voltt fesztivál & városnézés Amszterdamban

  Egy új, izgalmas formája Amszterdam felfedezésének – Solex túra! De Hollandiában sem telik el nyár túlfűtött bulik nélkül, sőt elektronikus fesztiválok sokasága várja a szórakozni vágyókat…még ha a VOLTT fesztivál nem is egy tipikus dubstep zűrzavar, az egy napos fesztivált nem érdemes kihagyni!