Barcelona, tengerpart, foci

Barcelona, tengerpart, foci

A Barcelona városi “túlélő” programmal összekötött ösztönző program, amely különböző helyszíneken zajlik: a Paseo de Gracián, a Virgpiacon, The Ramblas Sugárúton, a Gastronomic Aulában, és a Gótikus és Ribera negyedben, míg végül eljutunk a Barceloneta tengerpartra. Közlekedés metróval a Paseo de Graciatól a Plaza Catalunyáig, és bicikliúton a Colon szobortól a tengerpartig, ahol mindenki találkozik majd és együtt megoldja az utolsó kihívási feladatot.

HOTEL EUROSTARS CRISTAL PALACE****

Egy valódi mérföldkő Barcelona központjában a Paseo de Gracia eleganciájával és a Rambla személyiségével: a két út   szegélyezi az Eurostars Kristály Palotát.

BARCELONA  VÁROSI “TÚLÉLŐ” PROGRAM

HELYSZÍNEK:  A Barcelona városi “túlélő” program különböző helyszíneken zajlik: a Paseo de Gracián, a Virgpiacon, The Ramblas Sugárúton, a Gastronomic Aulában,  és a  Gótikus és Ribera negyedben, míg végül eljutunk a  Barceloneta tengerpartra. Közlekedés metróval a Paseo de Graciatól a Plaza Catalunyáig, és bicikliúton a Colon szobortól a tengerpartig, ahol mindenki találkozik majd és együtt megoldja az utolsó kihívási feladatot.

További hívószavak a városi “túlélő” programra: KÍVZEK, FOTÓK SZUVENÍREK, VIRÁGPIAC, TAPAS, WORKSHOP: SARDANA TÁNC

LÁTOGATÁS A BARCELONA NOU CAMP STADIUM MÚZEUMBA

Az Barcelona Football Club múzeuma a negyedik leggyakrabban látogatott múzeum Barcelonában, ahol a sportereklyék és a klub élete 100 évre nyúlik vissza. Belépés a múzeum és a pálya területére, az öltözőkbe, a sajtó szobákba, a VIP loungeba és látogatás a pályára a talajszinten. Lehetőséget kaphatnak a látogatók, hogy a kispadra üljenek és kipróbálják, milyen a stadion legjobb helyein ülni. Ha szereted a focit, ez egy másik kötelező program.

Opció: megnézni egy FC BARCELONA meccset.

PROGRAM

  • Szállás 2 éjszakára egy 4 csillagos hotelben
  • Kontinentális Reggeli 2x, Vacsora 2x – Ebéd 2x
  • Első nap: Bejelentkezés a szállodába, welcome ital, bicikli túra Barcelona/Gaudi park, ebéd a parton a Moncho’s,-ban, délután: városi “túlélő” túra Barcelona, vacsora Barcelona kikötőjében
  • Második nap: Reggeli katamarán kirándulás, délután Barcelona Múzeum, Tenger & Sangria workshop, vacsora egy régi Catalan farm házban: Can Cortada
  • Harmadik nap: Utazás vissza kora reggel.
  • Szervezett transzfer a programok között kis méretű taxi buszokkal, gyalog és/vagy biciklivel, valamint tömegközlekedéssel.

További információkért kattints a KAPCSOLAT gombra!