Bling bling party

Bling bling party

Mindenki vágyik egy kicsit arra, hogy megtapasztalja a csillogást, a fényűzést és a sztárok életét. Limuzinok, autó különlegességek, pompa és izgalmas feladatok, hiszen a gazdagság sem jön magától! A feladatok megoldása közben a résztvevők megküzdenek a luxusért, majd következhet a megérdemelt exkluzív szórakozás…

„Over de top Bling Bling”                                                                        

A kora reggeli órákban a témának megfelelően mindenki rózsaszínbe ill. fehérbe öltözve kíváncsian várja az eligazítást a helyszínen. A helyszínt óriási limuzinokkal és exkluzív Trabantokkal keresik meg a csapatok, majd indulhat a játék…

„Bling Bling is the thing!” – ez a nap mottója. Minden ember titkon vágyik a nagyon gazdagok világába. A csapatok 1 napra megtapasztalhatják a csillogást, hogy milyen is lehet gazdag emberként élni. Természetesen ezért meg kellett küzdeniük. A nap során különböző feladatokat kellett végrehajtaniuk a Bling Bling Olimpia keretein belül, amely a következő játékokat jelentette:

  • koronglövészet,
  • kugliverés,
  • patkódobó verseny,
  • hintóhúzás,
  • lóra pattanás,
  • koktélverseny és
  • fotózkodás.

A résztvevők minél több feladatot minél eredményesebben hajtottak végre, annál több dollárt szereznek. Minél több dollárt gyűjtött a csapat, annál jobban érezhette magát este az „Over de Top Bling Bling Party”-n, ahol ’arany’ ékszerekre, italokra, koktélokra, rulettre, black jack-re, tombolára válthatják a nehezen megszerzett dollárokat.

A jó hangulatról ’pimp’ Dj-nk, tombola, koktélmixerek, ’plázacicák’ és ’beach boy-ok’ gondoskodtak. Az égő limbo-hintón való átjutás után megkezdődött az egész éjszakás szórakozás, ahogy a gazdagok szokták.

További információkért kattints a KAPCSOLAT gombra!