Budapest City Survival – a városi túlélőtúra

Budapest City Survival – a városi túlélőtúra

Szeretnéd megismerni Budapestet? Szeretnéd megismerni fővárosunkat egy egyedülálló, interaktív játékon keresztül? Szeretnél igazi élményeket és tapasztalatokat gyűjteni Budapestről? Akkor Budapest City Survival programunkat Neked találták ki! Összetett, kalandos, izgalmas és mozgalmas, de mindeközben érdekes és kihívásokkal teli feladatokkal tűzdelt programunk különleges élmény minden résztvevő számára, a legkisebbtől a legnagyobb csoportokig!

A Budapest City Survival  korán reggel kezdődik, ahol a résztvevőket csapatokba osztjuk. Ezután a csapatok megkapják a túlélőtúrához elengedhetetlen eszközöket: egy testre szabott tájoló könyvet, egy várostérképet és egy mobil telefont!

A csapat ezekkel az eszközökkel indul el, hogy aztán gyalog, metróval, libegővel vagy akár biciklivel vagy segway-el vágjanak neki a városnak. A tájoló könyv tartalmazza az irányokat, a kérdéseket és a kihívásokat ahhoz, hogy a csapatok teljesíthessék a feladatokat. A feladatok teljesítéséről a csoport által készített képek fognak szolgálni!

A csoport emailben és telefonon kap információkat, de ezeket csak akkor fogja tudni használni, ha a megoldották az előző feladatokat, hiszen ezek tartalmazzák a belépéshez szükséges titkos kódokat! Mindeközben titokban leskelődők figyelik a csoport minden tagjának lépéseit, és az emailek is furcsa infókat is tartalmazhatnak… Észrevettétek, hogy követ titeket egy fura figura?

A csoport nemcsak végigjárja Budapest nevezetességeit – Várnegyed, Lánchíd, Központi Vásárcsarnok, Belváros, Váci utca, Andrássy út, Hősök tere, stb. – hanem útközben az ország kultúrájával, rövid történelmével is megismerkedik. A kisebb kalandok és játékok mellett kulináris élvezetekben is részesül! A győztes csapat a különleges, magyar és méltán híres Rubik kocka a’la Budapest díjat viheti haza!

A Budapest City Survival program kisebb és nagyobb csoportoknak is elérhető, angol/német/magyar nyelven, változó időtartamban!A program során a résztvevők az összegyűjtött ereklyéket és hungarikumokat természetesen hazavihetik, amelyek örök emlékek lesznek a legizgalmasabb városi túlélő túráról, amelyen valaha részt vettek!

További információkért kattints a KAPCSOLAT gombra!