Formula 1 Franciaország

Formula 1 Franciaország

Igazi Forma 1-es élmény, nem csak az autósport és a sebesség szerelmeseinek! 4 nap felejthetetlen élmény Franciaországban! Néhány éve a Duna magas színvonalú ösztönző versenyutakat szervez Dél-Franciaországba. A Nizza-tól félórányi útra található Du Var körpálya 2,2 km hosszú, amelyet speciálisan a gyakorlatlan versenyzők részére fejlesztették ki, valamint itt található az AGS versenyek báziskikötője.

Néhány éve a Duna magas színvonalú ösztönző versenyutakat szervez Dél-Franciaországba. A Nizza-tól félórányi útra található Du Var körpálya 2,2 km hosszú, amelyet speciálisan a gyakorlatlan versenyzők részére fejlesztették ki, valamint itt található az AGS versenyek báziskikötője. Az AGS 1990-ben visszavonult a Forma1-ben való részvételtől, és a továbbiakban azt tűzte ki céljául, hogy ezt az adrenalinszint-növelő sportot minél elérhetőbbé tegye az emberek számára.

Ehhez új Forma-1 autót fejlesztettek ki a mindennapi ember számára. Az egynapos tanfolyamon a résztvevőknek lehetőségük nyílik megismerkedni egy Forma-3 és egy Forma-1 kocsival. Hatalmas élmény professzionális környezetben!

A programról:

  • Forma 3-as autó teszt
  • AGS gyárlátogatás
  • Forma 1-es eligazítás majd autó teszt
  • Hajókirándulás St. Tropezbe

További információkért kattints a KAPCSOLAT gombra!