Golf experience – a golfoktatás

Golf experience – a golfoktatás

Budapest szélén, a belvárostól 7 km-re, hegyes-dombos területen találjuk a Petneházy Clubhotelt. Tökéletes helyszín a Golf Experience-re! Kezdődhet a “Golf Clinic”, egy igazi golfoktatás. A program első felében a technika és a tanulás állt a középpontban, majd egy rövid szünet után egy kis golf verseny következett. A vidám verseny nyertesei témába illő ajándékkal lehetnek gazdagabbak!

A jól megérdemelt vacsorát a csoport a Haraszthy Vallejo Pincészetben fogyaszthatja el. Azonban csak a lenyűgöző bortúrát és borkóstolót követően! 6 különböző minőségi bort ízlelhettek meg a résztvevőink!

Haraszthy Vallejo Pincészet 1998-ban azért jött létre, hogy az etyeki Buda régió szőlőfajtáiból kitűnő borokat készítsenek. A Pincészet alapításánál nem csupán bortermelésre gondoltak, hanem arra is, hogy e hely a turizmus bázisául szolgáljon.

A Haraszthy Vallejo Pincészet tulajdonosai Haraszthy Ágoston, a nagy magyar reformer előtt tisztelegnek, aki saját hazájában nem lett ugyan próféta, ám ma is a kaliforniai borászkodás atyjaként említik.

További információkért kattints a KAPCSOLAT gombra!