Rafting Szlovéniában

Rafting Szlovéniában

A Júliai-Alpok-ban található “Triglav National Park” Európa egyik legszebb nemzeti parkja. A Júliai-Alpok-ból előtörő Soča változatos medrével és kristálytiszta vizével Európa egyik legkedveltebb vadvízi paradicsoma, ahol mindenki talál a tudásának, felkészültségének, kalandvágyának megfelelő erősségű folyószakaszt. A térség számos további programlehetőséget kínál a sportot, kihívást kedvelők számára. A hegyek között fekszik Boveč, a térség idegenforgalmi központja.

A programról:

Action-Building Adventure Slovenia

A Júliai-Alpok-ban található “Triglav National Park” Európa egyik legszebb nemzeti parkja. A Júliai-Alpok-ból előtörő Soča változatos medrével és kristálytiszta vizével Európa egyik legkedveltebb vadvízi paradicsoma, ahol mindenki talál a tudásának, felkészültségének, kalandvágyának megfelelő erősségű folyószakaszt. A térség számos további programlehetőséget kínál a sportot, kihívást kedvelők számára. A hegyek között fekszik Boveč, a térség idegenforgalmi központja. A város három csillagos szállodájában, a Hotel Alp***-ban szállásoltuk el a résztvevőket.

Az egész napos fárasztó utazást követően mindenki örült, hogy részt vehetett egy izgalmas rafting programon.

A résztvevők 6-8 személyes raftokba szálltak a Soča-folyón, természetesen, szakértő túravezetők kíséretével. A raftokat maguk a vendégek irányíthatták.

A következő napon két kihívás is vár résztvevő csapatainkra: hydrospeed és canyoning.

A 30 fős csoportot két kisebb csapatra osztottuk fel, felváltva, mindkét csapat részt vett mindkét programon.

Canyoning

A Soča völgyét határoló hegyoldalakon számos patak zúdul alá csodás szurdokokon és vízeséseken keresztül, hogy szerény vízhozamával táplálja a folyót. A Bovečet körülölelő kb. 15-20 km sugarú körben Európa egyik kanyonokban leggazdagabb vidéke tárul elénk.

További információkért kattints a KAPCSOLAT gombra!