Rodeo adventure – A rodeó kaland

Rodeo adventure – A rodeó kaland

Felejthetetlen élmény, amellyel nem minden nap találkozik az ember! A 20 hektáron elterülő gyirmóti RODEO Ranch-en garantáltan legextrémebb kihívásokkal és élményekkel gazdagodhatsz! A Győrtől 6 kilométerre fekvő Gyirmóton várja vendégeit egy, a természet alakította multifunkcionális komplexum, ahol valóban egyedülálló tapasztalatokkal gazdagodhatsz. A legizgalmasabbtól a legextrémebb szabadidős programokig itt mindent megtalálhatsz, és próbára teheted magad! A DUNA és a RODEO csapata minden segítséget megad ehhez!

Megismerheted a méltán híres Gyirmóti Laci bácsi legendáját, az egyetlen magyart, aki személyesen ismerte a híres dallasi cowboyt, Billy-t. A 1848-49-es szabadságharc alatt Amerikába költöző Laci bácsi Cowboy Billy farmján kezdett egy új, boldogabb életet. Máig ismeretlen okokból, egy borongós őszi napon, miközben Billy épp kedvenc állatai között szunyókált, a pajta lángra kapott! Laci bácsi viszont halált megvető bátorsággal kimentette Cowboy Billy-t és állatait az égő istállóból.

Hálája jeléül Billy két bikát ajándékozott Laci bácsinak, aki ezután hazaköltözött Magyarországra és megalapította saját farmját, a Rodeo Ranch-et! A ma itt élő bikák is az ajándékba kapott két bika leszármazottai.

De végül ki viszi haza az ARANY BIKÁT?

Az akadály és a quad versenyen túl izgalmas meglepetés feladatok várnak a csapatokra, továbbá olyan kihívásokkal kell szembenéznie a bátor résztvevőknek, a győzelem érdekében, mint:

  • a vadnyugati mesterlövészet
  • sörös-rekeszmászó verseny
  • rodeó quiz
  • patkódobálás és szögbeverés

Ezek után, ha meghódítottad a mű bikát, jöhet az igazi kihívás! A csapatoknak az ARÉNÁBAN kell megküzdenie az igazi bikákkal: meg kell szerezniük a hat bika fejének egyikéről a színes szalagot!

Minden sikeresen teljesített feladat után korabeli érméket kapnak a résztvevők, amiket igazi magyar ajándéktárgyakra válhatnak be, végül a győztes csapat megkapja az ARANY BIKÁT!

Természetesen a DUNA és a RODEO csapat tagjai korhű, a témához kapcsolódó jelmezekben segítik a résztvevőket a játékok során.

További információkért kattints a KAPCSOLAT gombra!