Vezetői expedíció

Vezetői expedíció

A DUNA által kifejlesztett dinamikus menedzsmenttréning egy expedíció keretein belül valósul meg, mely egy gyönyörű, természetes környezetben biztosít lehetőséget az önismeretre. A program célja, hogy személyiségfejlődést és építő konfrontálódást hozzon létre a résztvevők között.

A DUNA által kifejlesztett dinamikus menedzsmenttréningje egy expedíció keretein belül valósul meg, mely egy gyönyörű, természetes környezetben biztosít lehetőséget az önismeretre. A program célja, hogy személyiségfejlődést és építő konfrontálódást hozzon létre a résztvevők között.

‘Az alapvető ötlet, hogy egy dinamikus környezetet teremtve a tanulásra, a résztvevők saját motivációikkal, képességeikkel és vállalati értékükkel kapcsolatban, önmagukra vonatkozóan kérdéseket fogalmazzanak meg. Továbbá összefüggést fedezzenek fel az eredmények, a jövőbeni célok, a stratégiák és a cégen belüli viselkedés között.’

Az eredmény egy pragmatikus háromszög: egy egyedi terv, egy csoportos terv és a gondolkodás újradefiniálása (miként látjuk mi a ’dolgokat’) alkotják a modellt. A tréning alkalmas vezetőség- és menedzsmentfejlesztésre, illetve általános személyiségfejlesztésre egyaránt. A programnak Magyarország szíve ad helyet, Budapest, a Dunakanyar és a Börzsöny hegység között.

A tréning ideje alatt a csapat folyamatosan úton lesz. ’Véletlen’ találkozások várnak a résztvevőkre, többek között csavargókkal, diplomatákkal, modellekkel és olimpiai sportolókkal is. Lovaglás, offroad-ozás és a szabad ég… Ez a tréning tele van meglepetésekkel és élményekkel! A résztvevők nemcsak egyénileg kell próbákat kiállniuk, hanem csapatban is. Senki se maradhat láthatatlan, itt mindenkinek meg kell mutatnia magát. Nincs búvóhely, nincs hova futni, nincs menekülés…

A világ gyorsabban változik, mint valaha. A DUNA felismerte, hogy a hagyományos tanítási módszerek hatékonysága nem minden esetben kielégítő, ezért új metódusok megalkotására kell törekedni.

További infókért kattints a KAPCSOLAT gombra!