Voltt fesztivál & városnézés Amszterdamban

Voltt fesztivál & városnézés Amszterdamban

Egy új, izgalmas formája Amszterdam felfedezésének – Solex túra! De Hollandiában sem telik el nyár túlfűtött bulik nélkül, sőt elektronikus fesztiválok sokasága várja a szórakozni vágyókat…még ha a VOLTT fesztivál nem is egy tipikus dubstep zűrzavar, az egy napos fesztivált nem érdemes kihagyni!

NH Hotel City Centre*** AMSZTERDAM

Vagy Eden Hotel*** City Centre.

KIRÁNDULÁS SOLEX-SZEL AMSZTERDAMBAN & OUDERKERK A/D AMSTEL

Egy új, izgalmas formája Amszterdam felfedezésének – Solex túra!

Ezeken a régi mopedeken mindenki élvezni fogja az egyedülálló élményt, mely Amszterdamból indul kifelé a vidéki tájak felé és vissza.

Ez az utazás egyesíti a nyüzsgő, élettel teli várost a lenyűgöző vidékkel. Egy rövid oktatás után mindenki maga vezetheti Solexét Amsztelen keresztül Ouderkerk aan de Amsztelig! Időtartam: 3 óra, beleszámítva egy rövid pihenőt is!

VOLTT LOVES SUMMER

Amikor a hőmérséklet felmelegedik és az ég kitisztul, megkezdődik az elektronikus zenei fesztiválok időszaka Hollandiában. Habár ez az egy napos zenei fesztivál az amszerdami NDSM Wharf-ban nem a tipikus dupstep zűrzavar. A Voltt Loves Summer 2015. augusztus 29-án, szombaton tér vissza Amszerdamba. Vessen rá egy pillantást: www.voltt.com.

A program a következőket tartalmazza:

  • Szállás egy 3 csillagos Hotelben
  • Kontinentális Reggeli 2x – Vacsora 2x – Ebéd 3x
  • Első nap: Bejelentkezés a szállodába, reggeli szabad időtöltés, közös ebéd, Solex kirándulás Amszterdam & Ouderkerk aan de Amsztel, este: Amsterdam party/szabadidő
  • Második nap: voltt.com (!) 10.00 – 23.00 este/éjjel A’dam város
  • Harmadik nap: Szabad program reggel, közös ebéd, indulás a repülőtérre 13.00
  • Szervezett transzfer a programok között kis méretű taxi buszokkal, gyalog és/vagy biciklivel, valamint tömegközlekedéssel.

További információkért kattints a KAPCSOLAT gombra!