Rólunk

A Duna csapata

Lakatos Lóránt Imre

Ügyvezető

A Duna Incentives, Traning & Events ügyvezetője vagyok. Utrechtben születtem, közgazdászként és logisztikai menedzserként végeztem a HEAO-n Arnhem-ben, dolgoztam Németországban és Hollandiában, mint logisztikai menedzser. 11 éve költöztem Hollandiából Magyarországra. 2005-ben indítottam a céget, a DUNA csapatépítő és motiváló utak (incentives), tréningek (training) és egyéb rendezvények (events) mindig a megbízó egyéni, személyre szabott kívánságai alapján kerülnek összeállításra és kivitelezésre. Ria, ria Hungária!

Pap-Fekete Borbála

Projektmenedzser, Koordinátor

Zsenge főiskolásként 2006 nyarán kezdtem a Dunánál, egyből a mélyvízben: gyerektábor 90 lurkóval! Semmi vész, nem sikerült elijeszteniük, sőt: mint borsó, meg a héja, avagy nincs nagy rendezvény Boró nélkül! Ne lepődj meg, ha netán lovas rendőrként igazoltatlak, esetleg kommandósként tankkal ejtelek túszul, de akár Barcelonában is összefuthatunk!

Krajcsik Klaudia

Koordinátor, Hosztesz

A Budapesti Gazdasági Főiskola kommunikációs szakán végeztem. Nagyon szeretek emberek között lenni, emberekkel foglalkozni, ezért is választottam ezt a szakmát.
Hobbijaim közé tartozik az olvasás, utazás és a sportolás. Rendszeresen sportolok, mert nagyon fontos számomra az egészséges életmód.

Tóth Mirandolína

Szervező, Koordinátor

Végzős hallgató vagyok az Eötvös Loránd Tudományegyetem ruszisztika mesterszakán. Maximalista típusnak tartom magam, nem csak a tanulás, hanem sportolás szintjén is. 11 év versenyszerű úszás, ezenkívül futás, síelés, sífutás, box. A sport kitartásra, csapatban való munkára és alkalmazkodásra is megtanít, nagyon fontos szerepet játszik az életemben. Energikus, céltudatos, kommunikatív, mosolygós lánynak tartom magam. Szeretek új emberekkel ismerkedni, különböző kultúrákat megismerni.

Szedlacsek Orsolya

Szervező, Koordinátor

Személyiségemből adódóan szeretem a pörgős, dinamikus életet. Szeretek szervezni, emberek között lenni, látni, hogy amit nyújtok, azzal örömet és elégedettséget váltok ki belőlük.
Szeretem a változatosságot, kiélni kreativitásom, csapatban egységet alkotni és kiemelkedni a mindennapokból. Gyermekkorom óta életem része a sport; hobbim, hivatásom és szerelmem. Hirdetem fontosságát, tanácsot adok, segítek elérni vendégeim céljait és egészséges életmódra nevelni mindenkit. Boot Up Network, BootCamp hálózatunk egyik edzőjeként szervezem a csapat közösségi életét, programjait. Emellett táborokat, csapatépítő tréningeket szervezek.

Kocsis Balázs

Szervező, Koordinátor

1979.08.28-án születtem Győrben. Középiskolai tanulmányaimat a Bercsényi Miklós Szki-ben végeztem 1997-ben.
Utána a Soproni Egyetem erdészeti szakán tanultam műszaki szakoktatónak, majd a szombathelyi főiskola kommunikáció szakára jártam. Emellett elvégeztem egy újságírói iskolát Győrben, egy intézményi kommunikátor (sajtószóvivői) felsőfokút, valamint egy irodavezetői sulit. Jelenleg nőtlen vagyok. Győrben élek és a hobbim közé a futballmérkőzésre járást lehet megemlíteni. Ez az, ami kitölti az életemet 3 éves korom óta. Szeretek utazni, új embereket megismerni és folyamatosan tanulni.

Barta Ivette

Szervező, Koordinátor

“A lelkesedés általában automatikusan jön, amikor valaki megtalálja a hozzá leginkább illő munkát, s azt teszi, amit a legjobban szeret.” (Napoleon Hill) Mi is az, ami igazán lelkesít? A kihívás, a megálmodás, a szervezés, a koordinálás, a megvalósítás, a kapcsolatteremtés, a különleges megoldások, a nem mindennapi helyszínek, az idegenvezetés, a hangulat kialakítása, de legfőképp azok az élmények, amelyek által mindannyian többek leszünk. “A mosoly , amit a világnak ajándékozol, visszatér hozzád.”

Dr. Kiss Gergely

Sportjog, Marketing

A magyar vízilabda válogatottal egymás után 3x nyerte meg az olimpiát 2000-ben, 2004-ben, 2008-ban a csapat egyik kulcsembere. Háromszoros olimpiai aranyérmes. (Sydney, Athén, Peking)

Lakatosné Nagy Zsuzsanna

könyvelő

Mindig is érdekelt a számok világa, ezért a gazdasági főiskola elvégzése után mérlegképes könyvelő, majd adótanácsadó képzést szereztem.
2005-ben ugrottam fejest a DUNA-ba és azóta is úszom az árral…a háttérmunkákban – számvitel, munkaügy, számlázás – erősítem a csapatot.

Dolgozz velünk


Folyamatosan keresünk lelkes szabadúszó oktatókat csapatunkba! Amit mi nyújtunk: mély betekintést, tapasztalatszerzési lehetőséget a rendezvények világába! Ha többet szeretnél tudni, hívj bennünket vagy küldd el önéletrajzodat a következő e-mail címre: lorant@duna-events.eu.