Sportmenedzsment

A Győzelem hajt

Mi összekötjük a sportoló(nő)k pozitív elveit, és imázsát az üzleti élettel. Egyedi koncepciókat készítünk a sportoló(nő) megjelenítésére, mint médiatartalom, mint az egyes cégek, ill. termékek promóciós és marketing eszköze, mint a kapcsolatok és munkatársak ösztönzője.

Világszínvonalú mentorok

Mi teljes körű támogatást nyújtunk a sportolóinknak, hogy folyamatos növekedés mellett kiemelkedő teljesítményt érjenek el. Dolgozz együtt a legprofibb sportolókkal, akik kimagasló eredményeket értek el sportágukban, hogy magasabb szintre emeld a karriered! A Duna-nál elsőrangú szaktudás, tapasztalat, és tanács vár Dr. Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok együttműködésével.

Személyre szabott üzleti koncepciók

Olyan üzleti koncepciókat és stratégiát dolgozunk ki sportolóinknak, melyek széleskörű marketing lehetőségeket biztosítanak. Vállaljuk a kreatív közvetítő szerepét a sportoló és az üzleti szféra között, hogy olyan helyzetet teremtsünk, amelyben sportoló és gazdasági szereplők együtt tudnak működni, egymást erősíteni.

Duna sportolók

Dr. Kiss Gergely

Dr. Kiss Gergely

Háromszoros olimpiai bajnok magyar vízilabdázó, jogász. A magyar vízilabda válogatottal egymás után 3x nyerte meg az olimpiát 2000-ben, 2004-ben, 2008-ban, a csapat egyik kulcsembere.
Jelenleg a Budapest Honvéd játékosa.
2014 július elején megjelent, Életem a játék című könyve. A Nedbál Miklós, Dobos Sándor, Serényi Péter által jegyzett kötet legnagyobb része az elmúlt 20 évet öleli fel.

Vámos Márton

Vámos Márton

Világbajnok magyar válogatott vízilabdázó.
Tízévesen kezdte a vízilabdát a KSI korosztályos csapatában. A 2011-2012-es szezonban a Vasas gárdájával magyar bajnoki címet nyert, és bejutott a vízilabda BL négyes döntőjébe. 2015-ben magyar bajnoki címet szerzett a Szolnokkal.

Gergely István

Gergely István

Kétszeres magyar olimpiai bajnok vízilabdázó. Szlovákiában született, ahol 1994-ben junior vb bronzérmet szerzett és a felnőtt válogatottban is szerepelt. 1993-tól 2002-ig 130 mérkőzésen szerepelt a szlovák válogatottban. 2013 januárjában Benedek Tibor szövetségi kapitány mellett a magyar válogatott kapusedzője, menedzsere és a Magyar Vízilabda Szövetség elnökségi tagja lett.

Zámbori Bence

Zámbori Bence

Magyar cselgáncs bajnok, 1989.március 8-án született. A világranglistán a 89. helyen jegyzik, de feljebb tör: minden utánpótlás korosztályban nyert már EB-érmet, legutóbb aranyat az U23-asok kontinensbajnokságán.

Hegyi Ádám

Hegyi Ádám

Hegyi Ádám vagyok, a sport több mint 20 éve az életem része, 7 évesen kezdtem jégkorongozni. Többszörös korosztályos magyar bajnok és utánpótlás Világbajnok vagyok. 4x-es magyar kupa győztes, Mol-Liga győztes vagyok. Több mint 50-szer húzhattam fel a Magyar Válogatott mezét, 3 világbajnokságon ( 2010. Ljubljana, 2011. Budapest, 2012 Ljubljana ) 2 Világbajnoki ezüst éremmel és egy Vb-bronzzal lehettem gazdagabb. 2016 óta nem csak a pályán hanem azon kívül is igyekszem segíteni a sportolókat, első sorban erőnléti edzéseket tartok. Személyi edzéssel is foglalkozom, mindemellett pedig aktívan jégkorongozom az Újpest színeiben. 2016-os szezontól pedig lehetőséget kaptam a DUE-Maarsk felnőtt női vízilabda csapatnál, hogy több válogatott játékost készítsek fel fizikailag. Többek közt Gurisatti Grétával, Garda Krisztinával, Menczinger Katával dolgozunk együtt. Mindig a maximumra törekszem és akikkel együtt dolgozom Tőlük is csak ez a minimum amit elvárok

Gurisatti Gréta

Gurisatti Gréta

Gurisatti Gréta vagyok, 20 éves válogatott vízilabdás. 2002-ben búvárúszóként kezdtem sportolni. Rengetek Magyar bajnoki címet szereztem és még ma is sok országos csúcsot tartok. Nagyon imádtam ezt a sportot, de sajnos a búvárúszás nem olimpiai sportág, és nekem mindig is az álmaim között szerepelt egy Olimpiai Arany. 2008-ban kezdtem vízilabdázni Mihók Attila kérésére és a mai napig ő az edzőm. Amióta vízilabdázok, mindent megteszek, azért, hogy egyszer tényleg olimpiai bajnok legyek. Ez a legfőbb célom! Bármire hajlandó vagyok ezért, külön fizikai kondi edzéseket is elkezdtem csinálni Hegyi Ádám jégkorongozóval. Rengeteg visszajelzést kaptam már, hogy nem véletlenül alakul úgy az életem, ahogy. Hiszek abban, hogy, amit megálmodtam, az egyszer valóság lesz!
Kiemelkedő eredményeim: Junior Magyar Bajnok(2014) , Magyar Kupa győztes (2013), Kétszeres Magyar bajnoki ezüstérmes( 2013,2015 ) Ifjúsági Európa Bajnoki Ezüst érmes( 2011,Madrid), Junior Európa Bajnoki Ezüst érmes (2012,Chelyabinsk), Ifjúsági Világbajnoki Ezüst érmes (Perth,2012), Junior VB bronzérmes ( 2014,Madrid) Ifjusági VB és Junior EB gólkirály (2014,Madrid,Róma)

Gondos Flóra

Gondos Flóra

Az 1992.04.11-én született Flóra a 3 méteres egyéni és szinkron műugrás Európa-bajnoki 6. helyezettje, 14x-es felnőtt magyar bajnok, és a 2012-es londoni olimpia résztvevője.
Két alkalommal az év női műugrója Magyarországon. A Budapesti Műszaki Egyetem nemzetközi gazdálkodás szakán végzett. Angol, olasz, latin tudással és műugró edzői képesítéssel is rendelkezik.

Sport Marketing & Duna Rendezvények:

Sport Marketing & Duna Rendezvények:

Sportmarketing tevékenységünket különböző szférákra bontottuk, mint személyes imázs tervezés, promóciós rendezvények szervezése és személyes marketing koncepciók fejlesztése. Marketing tevékenységünk kiterjed mind ATL (above the line) mind BTL (below the line) marketing koncepciókra. Napjainkban milliók elérhetők a tömegmédián keresztül, mint például TV, internet és mobil készülékek, és mi megtaláljuk a legkedvezőbb lehetőségeket, hogy sportolóinkat különböző márkákhoz és termékekhez kössük.

BTL marketing tevékenységeink tartalmaznak: sportoló arcának a termékek csomagolásán való megjelenést, különböző POS (point of sale) anyagok használatát üzletekben, sajtó jelenlétében tartott termékbemutatókat, sportoló megjelenését, mint szónok, moderátor rendezvényeken, roadshow-kon, bemutatókon való fizikai részvételt, és előadásokon, workshopok-on való autogramosztást.

Duna Tréningtáborok:

A Duna örömmel vállalja futball táborok megszervezését Magyarországon mind belföldi, mind külföldi, mind amatőr, mind profi futballcsapatok számára. A következőekben olvashatják rövid koncepciónkat. Ez csupán egy alap, amelyet a későbbiekben az Ön igényei szerint alakítunk. Alapvető célunk, hogy egy felejthetetlen aktív futball tábor élményt nyújtsunk, kivételes helyszíne(ke)n. Természetesen, szívesen egészítjük ezt ki különböző csapatépítő programokkal, helyi csapatok elleni barátságos mérkőzésekkel.

Halászi Tréningtábor Nyugat-Magyarország

Egy izgalmas kalandra hívjuk a csapatot a Szigetközbe, az ún. magyarországi Duna-delta árterületén. Egy igazi paradicsom az outdoor tevékenységek számára a Duna számtalan kis szigete között. A terület 375 km2 kiterjedésű, a Mosoni-Duna-ág és az Öreg-Duna-ág között található, Magyarország talán legszebb természeti és földrajzi látnivalóival ötvözve. Helyszín Lipót. Az Orchidea Hotel**** és a komplexum egészét a szálloda, termálfürdő, wellness központ, étterem, bár, borospince adja, illetve saját futballpályával is rendelkezik, amelyet télen a termálvíz fűt.

Telki Tréningtábor Budapest közelében

A tábor helyszíneként ajánljuk hazánk legszínvonalasabb edzőcentrumát: a Globall Football parkot Telkiben, amely 2009 májusában nyitotta meg kapuit. A Globall Football Park & Sporthotel a magyar nemzeti futballválogatott tréningközpontja. Egyedülálló sportszolgáltatásokkal ellátott edzőtáborozási lehetőséget kínálunk a sportkomplexummal egybeépített négycsillagos szállodában; UEFA standard méretű gondosan karbantartott füves pályákkal. Szívesen állunk rendelkezésre egyéb kiegészítő programokkal is: vendégtréner, jubileumi mérkőzések, barátságos meccsek.

Tréningtáborok külföldön

Minden sikeres szezon jól szervezett tréninggel és felkészüléssel kezdődik a tél és/vagy a nyár folyamán. Hogy a legjobb sportkondíciókat biztosítsuk, minden szempontból felkészültnek kell lennünk. Mi arra törekszünk, hogy megkönnyítsük a csapatok dolgát és személyre szabott, specifikus tréningszolgáltatást nyújtsunk. Elsősorban futball, kézilabda és vízilabda edzőtáborokra specializálódtunk, de bármilyen sportág csapatának szervezünk táborokat igény szerint.